NL | FR | EN | DE | ES
greek colours

Accomodatie Faciliteiten
Al onze apartementen zijn aangenaam ingericht, voorzien van air conditioning en alle hedendaagse comfort en hebben een privebalkon met zicht op de bergen en tuin.


Ons apartement op het gelijkvloers : 
thumb1
thumb2
thumb3
thumb4
thumb5
thumb6
thumb7
thumb8
thumb9
thumb10
thumb11
thumb12
 

Ruim 4-gasten apartement met 2 slaapkamers, een slaapkamer met dubbel bed en het andere met een rollaway bed (voor 2 personen),ruime kasten met voldoende lades.Een volledig ingerichte keuken met elektrisch fornuis (4 pitten) en oven, voldoende keukenmateriaal is aanwezig.Eveneens een koffiemachine en waterkoker.
Een gezellige zithoek met zetels,televisie met lokale zenders, radio/cd.
Badkamer met ruime inloopdouche en toilet.
Air conditioning en draadloos internet (wifi) in het apartement.
Dit apartement is ook uitgerust met centrale verwarming en een wasmachine en is daarom uitermate geschikt voor lange termijn verhuur.


Ons apartement op de 1ste verdieping : 
thumbs1
thumbs2
thumbs3
thumbs4
thumbs5
thumbs6
thumbs7
thumbs8
thumbs9
thumbs10
thumbs11
thumbs12

Ruim 4-gasten apartement met 2 slaapkamers,een slaapkamer met dubbel bed en het andere met een rollaway bed (voor 2 persoonen) ,ruime kasten met voldoende lades.Een volledig ingerichte keuken met elektrisch fornuis (4 pitten) en oven, voldoende keukenmateriaal is aanwezig.Eveneens een koffiemachine en waterkoker.Een gezellige zithoek met stoelen,televisie met lokale zenders,radio/cd.
Badkamer met douchecabine en toilet.
Air conditioning en draadloos internet (wifi) in het apartement.

We verwelkomen jullie bij aankomst met een fles lokale wijn,mineraal water en fruit of muffins en je vakantie kan beginnen !
Babybedje is op aanvraag en is gratis.
Huisdieren zijn niet toegelaten.
Wij vragen aan onze gasten om buiten te roken.